Levering og retur

Ved bestilling behandles og afsendes ordren normalt indenfor 2-3 hverdage. Alle varer sendes med DAO, og er forsikrede med trackingnummer.

- Levering til en DAO pakkeshop koster 29,-

- Afhentning i butikken er gratis. Du vil modtage en SMS, når varen kan afhentes.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag du modtager ordren. Når varen er kommet retur, bliver dine penge refunderet på det kort du har brugt.  

- Du kan købe billig returfragt gennem La Princessa.
Returnering koster 29,- og kan købes her

- Returnering kan også ske i butikken uden beregning.
14 dages returret gælder KUN for varer købt online

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, samt at pakken kommer frem til os. Husk at sende din pakke retur som en forsikret pakke med trackingnummer da du er ansvarlig for at pakken bliver leveret tilbage til os. Den skal sendes til butikken - ikke til afhentningssteder. 

Pakken skal sendes retur til:

La Princessa
Frederiksgade 53-55
DK-8000
Aarhus C

Lever varen ikke op til dine forventninger er du naturligvis velkommen til at sende din ordre retur. Retursedlen skal udfyldes og vedlægges i pakken der skal sendes retur.

Returseddel La Princessa

I vores fysiske butik i Aarhus skal varen returneres inden for 3 dage fra den er købt, for at få pengene retur.
Vi ombytning gerne din vare indenfor 8 dage.

Et tilgodebevis udstedt i butikken er til brug i butikken til varer som er på lager, og ikke i webshoppen. Køber du en kjole der er betalt med et tilgodebevis bortfalder bytteretten.

Ved afhentning i butikken vil du modtage en SMS, når varen er klar.

Pakken skal afhentes indenfor tidsfristen ellers tager vi et ekspeditions gebyr på 200,- ved kreditering. Ifølge købeloven skal du meddele os om retur, hvis du ikke afhenter din pakke.