OM OS

La Princessa blev etableret i 1995, og er Aarhus’ ældste selskabskjolebutik.
Vi er en familiedrevet forretning med en fælles passion for smukke kjoler og universet omkring dem. Vi elsker at vejlede og hjælpe vores kunder med at finde drømmekjolen, som giver dig den helt rigtige følelse. Og dét står vi altid klar til at hjælpe dig med. Vi har over 20 års erfaring i branchen, du er derfor altid i trygge hænder når du besøger os. Vi har et bredt sortiment af lange- og korte kjoler, samt accessoirers. Vores udvalg spænder bredt fra store galla kjoler til en simpel selskabskjole eller en fin sommerkjole. Vi søger dagligt inspiration både i ind- og udland så vi altid har et varieret sortiment klar, hvad enten du skal til et stort bryllup eller en lille fødselsdag.
Med andre ord, hos La Princessa kan du finde en kjole til enhver festlig lejlighed.

Butikken

Butikken finder du i hjertet af et af Aarhus’ ældste og mest charmerende bydele, Latinerkvarteret. Charmen og autenticiteten er også at mærke, når du træder ind i vores hyggelige lille butik, med omkringliggende restauranter og caféer. Butikken emmer af varme og du vil altid kunne mærke en venlig og hjælpsom atmosfære når du træder ind i lokalet.

Webshoppen

På webshoppen sælger vi ikke store gallakjoler, da vi synes det er en beklædning der skal prøves på inden køb. Til gengæld har vi et bredt udvalg af korte og lange kjoler. Blandt vores sortiment finder du blandt andet buksedragter, bluser, sommerkjoler m.m.


Vores udvalg i butikken er anderledes og større end på shoppen. Vi kan ikke garantere at alle størrelser og farver er hjemme, men vi vil gøre vores bedste for at få den hjem til dig, det kræver blot at den bliver bestilt mindst min. 4 uger inden begivenheden.

Skrædderi

I butikken tilbyder vi reparation, omforandring, tilretning og tilpasning af din kjole. Vi hjælper dig med at tilpasse kjolen efter dine behov. Vi hjælper med alt fra oplægning til forandring, tilretning og vi syer ind og ud m.m.


Vi tilbyder også reparation, omforandring, tilretning og tilpasning af hverdags tøj. Vi foretager al skrædderservice af herre- og dametøj til konkurrencedygtige priser.

LÆs mere