Velkommen til vores kjole univers

Hos La Princessa har du mulighed for at blive klædt smukt på fra top til tå i det helt perfekte galla-outfit. La Princessa er en lille familieejet virksomhed, som åbnede op i år 2000, og er lokaliseret i Aarhus'  ældste og mest charmerende bydel, Latinerkvarteret. Vi har masser af erfaring og viden om alle typer selskabskjoler, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte kjole. Vores kjoler egner sig til enhver festlig lejlighed. Vi sælger til forskellige begivenheder, alt fra bryllupper til galla, konfirmation, koncerter, teaterforestillinger, fødselsdage eller en tur i byen - og det er uanset om du er bruden, gæsten, sangerinden, skuespilleren eller galladeltageren, så har vi den perfekte kjole til dig.  Vi elsker når alt går op i en højere enhed, derfor sælger vi også sjal, tasker og smykker, så det hele kommer til at passe perfekt sammen. 

 

Hvilken kjole skal jeg vælge?

Med over 20 års erfaring og dybdegående viden inden for detailbranchen, kan du forvente kyndig hjælp og vejledning til at finde den perfekte kjole og det rette tilbehør. Hos La Princessa lægger vi stor vægt på en god kundeservice, som du straks vil mærke når du træder ind i det hyggelige lokale på Studsgade. 

Hvad gør jeg med tilpasning af kjolen?

 I butikken tilbyder vi reparation  omforandring og tilpasning af din kjole. Kroppen kan se ud på mange måder og alle kroppe er forskellige, derfor hjælper vi dig med at tilpasse kjolen til netop din figur, så den sidder perfekt på din store aften. Vi hjælper med alt fra oplægning til forandring, tilretning og vi syer ind og ud, så størrelsen ikke er et problem, når du finder drømmekjolen.

 

Vi tilbyder også reparation, omforandring og tilpasning af hverdags tøj. Vi foretager al skrædderservice af herre- og dametøj til konkurrencedygtige priser. 

Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til os. Vi står altid klar med et smil og kyndig vejledning.