handelsbetingelser

På denne side finder du handelsbetingelserne for køb hos La Princessa. Alle betingelser er samlet på denne side, så det er nemt for dig, at finde de oplysninger du skal bruge og få et overblik over dine lovmæssige rettigheder, samt vores betingelser. 

 

 1. GENNERELLE OPLYSNINGER

La Princessa

Frederiksgade 53-55

DK-8000 Aarhus C

CVR: 44 26 51 33

 1. LEVERING

Ved bestilling afsendes ordren normalt inden for 2-3 hverdage. Alle varer sendes med DAO, og er forsikrede med trackingnummer. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

 • Levering til DAO SHOP koster 29 kr.
 • Afhentning i butikken er gratis. Du vil modtage en SMS, når pakken kan hentes.

 1. BETALING

Når du handler hos La Princessa har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • Visa Dankort
 • Mastercard
 • Visa Electron
 • Meastro

I butikken tager vi også imod kontant betaling. Alle de priser du ser på hjemmesiden og i butikken er inkl. 25% moms og er oplyst i danske kroner. Der tages forbehold for tastefejl, samt udsolgte varer.  

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Vores internetbutik fungerer i samarbejde med bl.a. PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer), og vi har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken La Princessa eller andre har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb.

 

 1. PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger, der registreres på La Princessa bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos La Princessa
Der tages forbehold for taste og tryk fejl samt udsolgte varer hos os og leverandør.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos La Princessa på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes
Alle sager ved 3. mands misbrug af kreditkort sendes videre til politiet for videre efterforskning.

 

 1. FORTRYDELSESRET

Hos La Princessa tilbydes der 14 dages fortrydelsesret, når du har handlet med os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller varen lander hos din valgte pakkeshop.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse sende varen retur til os, med vedlagt ordreseddel. Denne finder du på din faktura.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen - Dette koster et gebyr på 49 kr og vil blive fratrukket din ordre.

De 14 dages returret frafalder hvis tøjet er brugt! dvs. Du gerne må pakke det op og prøve det, men så snart tøjet er brugt er det ikke muligt at returnere det!

 

 1. RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag du modtager ordren. Når varen er kommet retur, bliver dine penge refunderet på det kort, du har brugt. Bemærk at La Princessa ikke har indflydelse på hvor lang tid der går fra pengene er refunderet fra vores side, til de er modtaget på dit kort. Dette kan variere fra bank til bank.

 • Du kan købe billig returfragt gennem La Princessa
  Returnering koster 39 kr. og kan købes her
 • Returnering kan også ske i butikken gratis.
  14 dages returret gælder KUN for varer købt online

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, samt at pakken kommer frem til os. Husk at sende din pakke retur som en forsikret pakke med tracking nummer da du er ansvarlig for at pakken bliver leveret tilbage til os. Den skal sendes til butikken - ikke til afhentningssteder. 

Pakken skal sendes retur til:

La Princessa

Frederiksgade 53-55

DK-8000 Aarhus C

 

Returregler i butikken:
Bemærk der er ikke er de samme returregler i vores fysiske butik. I vores fysiske butik i Aarhus skal varen returneres inden for 3 dage fra den er købt for at få pengene retur. Vi ombytter gerne din varer indenfor 8 dage.

Et tilgodebevis udstedt i butikken er til brug i butikken til varer som er på lager, og ikke i webshoppen.

Køber du en kjole der er betalt med et tilgodebevis bortfalder bytteretten.

 

 1. VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Da vi hos La Princessa ikke sælger brugte varer, og det er din garanti som kunde ikke at modtage en brugt kjole, anser vi handelsværdien af en brugt kjole som nul, og derfor kan du ikke tilbagelevere din kjole hvis den har været brugt på nogen måde.
Det vil sige at den må ikke have været brugt, renset eller vasket.

 

 1. AFHENTNING I BUTIKKEN

Ved afhentning i butikken vil du modtage en SMS, når varen er klar. Pakken skal afhentes indenfor den angivet tidsfrist ellers tager vi et ekspeditions gebyr på 200,- ved kreditering. Ifølge købeloven skal du meddele os om retur, selvom du ikke henter pakken.

 

 1. REKLAMATIONSRET

La Princessa yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles La Princessa indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
La Princessa

Frederiksgade 53-55

DK-8000 Aarhus C

Kjoler med udsmykning:

Bemærk venligst, at pailletkjoler skal behandles med stor forsigtighed. Træder man i slæbet eller springer en tråd, så vil et større område med pailletter falde af og dette er ikke omfattet af reklamationsretten. Tråde kan også springe hvis kjolen er købt et nummer for lille.

 

 1. KLAGEADGANG 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte La Princessa.